ISTID
Frisklavet is frosset med flydende nitrogen
ISTID laver hjemmelavet økologisk flødeis, veganske cremede is i forskellige varianter samt friske sorbeter baseret på sæsonens frugter – alt sammen frosset ved hjælp af flydende nitrogen, som er minus 196 grader, for at opnå den bedste og blødeste konsistens. Isen fremstilles for øjnene af jeres gæster så udover at vi kan tilbyde en is i særklasse tilbyder vi også en sjov, anderledes og inkluderende madoplevelse.
Menu
Kan variere alt efter sæsonens friske råvarer:
Salty caramel is (husets specialitet) med crunch af mandler, rosmarin og havsalt
Økologisk klassisk Vaniljeis med Hjemmelavet chokolade fudge sovs
Vegansk is på kokos base (flere varianter)
Funky og eksperimenterende F.eks. med Citron/ timian, Mango/saffran, Creme fraiche/pine honey m.fl.
Jægerbombe
Sprød kiksebund, fluffy vaniljeskum, cremet saltkaramelmidte overtrukket med mørk chokolade og is
Is-cocktails
Mulighed for at tilgodese følgende gængse allergier (kan dog indeholde spor af):